Δωρεάν Μεταφορικά
Προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά εντός του Ν.Ηλείας (χερσαίοι προορισμοί μόνο) για αγορές άνω των 100€.

Ταχεία Αποστολή με Courier
Η ταχεία αποστολή με Courier κοστίζει:

  • 2,5€ για εντός Αττικής.
  • 4€ για χερσαίους προορισμούς.
  • 4,5€ για νησιωτικούς προορισμούς.

(συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για δέματα μέχρι 2 κιλά και ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες από την ημέρα αποστολής.
Ο τρόπος αυτός αφορά παραγγελίες εντός Ν.Ηλείας οι οποίες είναι μικρότερες των 100€ ή παραγγελίες από την υπόλοιπη Ελλάδα ανεξαρτήτως κόστους (εξαιρούνται περιοχές που η εταιρεία courier χαρακτηρίζει ως δυσπρόσιτες – ρωτήστε μας αν είστε σε μία από αυτές). Παραγγελίες μετά τις 3 το μεσημέρι επεξεργάζονται την επόμενη ημέρα.

Εφόσον το δέμα ξεπεράσει τα 2 κιλά βάρος (πραγματικά ή ογκομετρικά), υπάρχει χρέωση:

  • 0,8€/kg για εντός Ν.Ηλείας.
  • 1€/kg για χερσαίους προορισμούς
  • 1,3€/kg για νησιωτικούς προορισμούς

(συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για κάθε επιπλέον κιλό. Φυσικά, θα σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος μεταφορικών της παραγγελίας σας πριν προχωρήσουμε σε αποστολή ή χρέωση.

Επίσης, με αυτόν τον τρόπο αποστολής υπάρχουν οι εξής δυνατότητες:

  • Αντικαταβολή: Με 2,5€ επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοσή της (βάση νόμου, η αντικαταβολή ισχύει για πληρωμές μικρότερες των 1500€)
  • Παράδοση Σάββατο: Με 4€ επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας Σάββατο (δεν θεωρείτε εργάσιμη)

Σε περίπτωση ζημιάς κατά την μεταφορά, η εταιρεία courier καλύπτει μέχρι 200€. Αυτό σημαίνει ότι αν το νέο σας απόκτημα κοστίζει κάτω από 200€, δεν ανησυχείτε για τίποτα, εάν όμως κοστίζει παραπάνω, θα αποζημιωθείτε μόνο για τα 200€. Υπάρχει δυνατότητα ασφάλισης των προϊόντων με κάποιο κόστος, ρωτήστε μας αν ενδιαφέρεστε.

Τον τρόπο ταχείας αποστολής θα μπορέσετε να τον επιλέξετε κατά την διεκπεραίωση της online παραγγελίας σας ή κατά την επικοινωνία σας μαζί μας.

Για να παρακολουθήσετε την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω web (order tracking), θα λάβετε ένα email με τις κατάλληλες οδηγίες και στοιχεία.

Σε περίπτωση που η εταιρεία courier δε σας βρει, αφήνει σημείωμα και μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν από το πλησιέστερο κατάστημά της. Θα σας χτυπήσουν την πόρτα 3 φορές προτού επιστραφεί το προϊόν σε εμάς. Σε αυτή τη περίπτωση θα επιβαρυνθείτε τα έξοδα επιστροφής και αποστολής.

Πρακτορείο Μεταφορών
Στην περίπτωση που το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει ξεπερνά κατά πολύ τα 5 κιλά (πραγματικά ή ογκομετρικά), σας συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Σε αυτήν την περίπτωση η αποστολή θα γίνει κατόπιν συνεννόησης καθώς τα έξοδα αλλά και ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το εκάστοτε γραφείο και προορισμό. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για τις περισσότερες περιπτώσεις το κόστος κυμαίνετε στα 10-15€ και ο χρόνος παράδοσης στις 5-7 εργάσιμες.

Η παραλαβή γίνεται από την έδρα του πρακτορείου και το κόστος αποστολής το πληρώνεται κατά την παραλαβή στο πρακτορείο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υπάρχουν περιπτώσεις που ένα προϊόν ζυγίζει κάτω από 5 κιλά αλλά λόγω μεγάλου όγκου εκπίπτει στην κατηγορία άνω των 5 κιλών. Αυτές είναι περιπτώσεις ογκομετρικού βάρους που αναφέρουμε και παραπάνω.

Παραλαβή από το κατάστημα
Πάντα υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημά μας, στην Μ.Αλεξάνδρου 13. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να παραγγείλετε κάποιο προϊόν ή να δεσμεύσετε κάποιο διαθέσιμο και να το παραλάβετε την ημέρα και ώρα που σας βολεύει.

Εάν δεν σας καλύπτει καμία από τις παραπάνω επιλογές και έχετε εναλλακτική πρόταση, επικοινωνήστε μαζί μας.

Τιμολόγια εκδίδονται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία, Α.Φ.Μ, Δ.Ο.Υ, τηλέφωνο, διεύθυνση έδρας, επάγγελμα.
Τιμολόγια τα οποία εκδίδονται για περιοχές, οι οποίες υπόκεινται σε μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ, θα πρέπει η παράδοση των εμπορευμάτων να γίνεται στην περιοχή όπου εδρεύει η εταιρεία.
Άν υπάρχει οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τον τρόπο παραγγελίας, μή διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6937-013-239 ή στο info@webled.gr.
Η WEBLED GR δηλώνει ότι θα εκπληρώσει τις παραγγελίες με βάση την διαθεσιμότητα των προϊόντων και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων με βάση τους γενικούς όρους που ισχύουν για τις πωλήσεις από το www.webled.gr.