Τηλέφωνο επικοινωνίας

Eξυπηρέτηση: 26230-32183 - 6937013239
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΜΑΣ..

Η WebLed.gr με έδρα την Γαστούνη Ηλείας, είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας αφιερωμένη στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή εξοπλισμού επίδειξης τεχνολογίας, έξυπνης ολοκληρωμένης ανάπτυξης λογισμικού και υλικού, ενσωμάτωση λύσεων μάρκετινγκ τεχνολογίας βιομηχανίας, τεχνικής υποστήριξης λογισμικού και υλικού και εγγύηση εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Η Webled.gr αφιερωμένη στην παροχή εξειδικευμένων, υψηλής ποιότητας και οικονομικών λύσεων οθόνης LED. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν το σχεδιασμό και την κατασκευή διαφημιστικών οθονών LED για βιτρίνες καταστημάτων, οθόνες παραθύρων, διαφημιστικές πινακίδες και άλλα προϊόντα marketing.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Ο,ΤΙ ΠAΙΖΕΙ ΣΕ ΜΑΣ!

gate-glyph

Συρόμενα
μοτέρ

⟿Μοτέρ 500㎏
⤑Μοτέρ 800㎏
⟿Χειριστήρια
⤑Αναλώσιμα

Λύσεις
WEB

➬Ιστοσελίδες
➫Ασφάλεια
➬Διαφήμιση
➫SEO
➬Logo Design

Δώστε την καλύτερη διαφημιστική ευκαιρία
στην επιχείρησή σας!

Είναι αρκετά φωτεινές, για να τις προσέξει κάποιος από 100 μέτρα μακριά!

Η ηλεκτρονική πινακίδα LED είναι ένα πολύχρωμο μικρό επικοινωνιακό μέσο που θα τραβήξει την προσοχή και θα αυξήσει τη δυναμική των πωλήσεων σας.

Οι ηλεκτρονικές πινακίδες LED είναι αρκετά λεπτές και ελαφρές για να αναρτηθούν με ασφάλεια και να ομορφύνουν μια βιτρίνα ενός καταστήματος, ένα τοίχο, την επιφάνεια εργασίας ή ένα παράθυρο.

Ενημερώστε τους πελάτες σας με μια επιγραφή τεχνολογίας LED

“Δεν υπάρχουν μυστικά στην επιτυχία.
Είναι άπλα το αποτέλεσμα προετοιμασίας, σκληρής εργασίας και συνεχούς βελτίωσης.”

Colin Powell
13 October 2019

Λένε πως χρειάζονται 7" για να κάνεις εντυπωση..
Το κάνουμε σε 1" !!

Ενα πολύ ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ για κάθε τύπο επιχείρησης.
Τα πολύχρωμα κινούμενα μηνύματα και οι εικόνες τους αυξάνουν την ευαισθητοποίηση των πελατών
24 ώρες την ημέρα.
Οι κάτοχοι πινακίδων LED (WebLed.gr) βλέπουν τις πωλήσεις να αυξάνονται πολύ περισσότερο από ό, τι όταν διαφημίζονται με διαφημίσεις εφημερίδων, απευθείας αλληλογραφία, πανό ή άλλα συμβατικά μέσα διαφήμισης.
Οι άνθρωποι σήμερα προσελκύονται ευκολότερα από καταστήματα με ψηφιακή σήμανση.

Εμφάνιση

Ο εντυπωσιακά λεπτός σχεδιασμός η πολυτελή τους εμφάνιση και το μικρό τους βάρος, καθιστά αυτές τις ηλεκτρονικές πινακίδες ιδανικές για τοποθέτηση σε βιτρίνες καταστημάτων.

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση αυτόν των ηλεκτρονικών πινακίδων δεν απαιτεί ειδικευμένη γνώση. Μπορεί οποιοσδήποτε να τοποθετήσει μια από αυτές και να την βάλει σε λειτουργιά απλά με μια πρίζα, μπορεί να λειτουργήσει επίσης απευθείας με μπαταρία.

Κατανάλωση

Η κατανάλωση για την ηλεκτρονική πινακίδα WLS-1280 και για 24ωρη λειτουργία έχει υπολογιστεί στα 0,16 λεπτά για κάθε μηνά (1,92 ευρώ το έτος ) ενώ για την ηλεκτρονική πινακίδα WLS-2560 και για 24ωρη λειτουργία στα 0,32 λεπτά για κάθε μήνα (3,84 ευρώ το έτος).

Αντοχή

Ο μέσος όρος καλής και συνεχής λειτουργίας αυτόν τον ηλεκτρονικών πινακίδων υπολογίζετε σε περισσότερο από 100.000 ώρες δηλαδή περίπου 12 χρόνια !

Προγραμματισμός

Αλλαγές τον μηνυμάτων μπορούν να γίνουν οποιαδήποτε στιγμή μέσο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή σε λίγα δευτερόλεπτα , είτε συνδέοντας με το καλώδιο USB που παρέχετε στον προαιρετικό εξοπλισμό είτε μέσο μιας κάρτας μνήμης τύπου TF (όπως οι κάρτες μνήμης για κινητά τηλέφωνα ).

Εξυπηρέτηση

Δεν χρειάζεται κόπος για να διαδώσετε τα μηνύματα σας. Μια ηλεκτρονική πινακίδα μπορεί να επιτρέψει στην επιχείρηση σας να προβάλει κάθε είδους προσφορές , υπηρεσίες, εκδηλώσεις, ενημερώσεις, ώρες λειτουργίας , υποδοχή επισκεπτών, (24ωρες το 24ωρο 7ημερες την εβδομάδα)

ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΥΤΑ..;;

Design

Δωρεάν μεταφορικά

Χαμηλή τιμή

Εύκολη εγκατάσταση

Ποιότητα

0
Χρόνια εμπειρίας
0 %
Eπιτυχία
0 +
ツ πελάτες