ηλεκτρονικές πινακίδες LED

Ένα φωτεινό μήνυμα μπορεί να κάνει την αλλαγή!


Εμφάνιση
Ο εντυπωσιακά λεπτός σχεδιασμός η πολυτελή τους εμφάνιση και το μικρό τους βάρος ,καθιστά αυτές τις ηλεκτρονικές πινακίδες ιδανικές για τοποθέτηση σε βιτρίνες καταστημάτων .

Εγκατάσταση
Η εγκατάσταση αυτόν των ηλεκτρονικών πινακίδων δεν απαιτεί ειδικευμένη γνώση. Μπορεί οποιοσδήποτε να τοποθετήσει μια από αυτές και να την βάλει σε λειτουργιά θέτοντας απλά και μόνο τον μετασχηματιστή της σε μια πρίζα . Επιπλέον μπορεί να λειτουργήσει απευθείας με τροφοδοσία μπαταρίας, για παράδειγμα συνδέοντας μια ηλεκτρονική πινακίδα βιτρίνας με μια μπαταρία 12v, μπορούμε να έχουμε για πολλές εβδομάδες αυτονομία λόγω της πολύ μικρής κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος .

Κατανάλωση
Η κατανάλωση για την ηλεκτρονική πινακίδα WLS-1280 και για 24ωρη λειτουργία έχει υπολογιστεί στα 0,16 λεπτά για κάθε μηνά (1,92 ευρώ το έτος ) ενώ για την ηλεκτρονική πινακίδα WLS-2560 και για 24ωρη λειτουργία στα 0,32 λεπτά για κάθε μήνα (3,84 ευρώ το έτος).

Αντοχή
Ο μέσος όρος καλής και συνεχής λειτουργίας αυτόν τον ηλεκτρονικών πινακίδων υπολογίζετε σε περισσότερο από 100.000 ώρες δηλαδή περίπου 12 χρόνια !

Προγραμματισμός
Αλλαγές τον μηνυμάτων μπορούν να γίνουν οποιαδήποτε στιγμή μέσο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή σε λίγα δευτερόλεπτα , είτε συνδέοντας με το καλώδιο USB που παρέχετε στον προαιρετικό εξοπλισμό είτε μέσο μιας κάρτας μνήμης τύπου TF (όπως οι κάρτες μνήμης για κινητά τηλέφωνα ).

Εξυπηρέτηση
Δεν χρειάζεται κόπος για να διαδώσετε τα μηνύματα σας. Μια ηλεκτρονική πινακίδα μπορεί να επιτρέψει στην επιχείρηση σας να προβάλει κάθε είδους προσφορές , υπηρεσίες, εκδηλώσεις, ενημερώσεις, ώρες λειτουργίας , υποδοχή επισκεπτών, (24ωρες το 24ωρο 7ημερες την εβδομάδα).

Μια ηλεκτρονική πινακίδα led βιτρίνας είναι: αποτελεσματική, ανέξοδη, ευδιάκριτη, εντυπωσιακή, ελαφριά και ανθεκτική!